2016 June 13

Zeneipari menedzsment képzés nyílt nap június 30-án!

Ki akarod próbálni, mielőtt beiratkozol? Itt az alkalom! Zeneipari menedzsment kurzus nyílt nap a Zeneipari Hivatalban június 30-án, csütörtökön délután öttől!

A nyílt nap azoknak szól, akik tervezik, hogy elvégzik a Zeneipari menedzsment kurzust, de előtte szeretnék megismerni az iskolát és az itt használt oktatási módszereket.

Zenekarod van vagy menedzselni szeretnél? Át akarod látni az iparágat, amiben működni szeretnél? 

Zeneipari menedzsment képzésünkön segítünk az ezekhez szükséges készségeket fejleszteni és kifejleszteni.

A nyílt napon az oktatást Morcz Fruzsina, a Zeneipari menedzsment kurzus vezetője tartja.

nyilt nap 2016 06 09-2

Fruzsina könnyűzenei szervező, zeneipari oktató, egyetemi és főiskolai zeneipari kurzusvezető, a Zeneipari Hivatal alapítója, a Zeneipari Hivatal Zeneipari menedzsment kurzusának vezetője. Évek óta óta dolgozik közönségkapcsolati referensként, programkoordinátorként, koncert- és programszervezőként, menedzserként és zeneipari háttéremberként.

„Amint rátaláltam a Zeneipari Hivatalra, elkezdtem olvasni a diákok véleményét a képzésről, az iskoláról. A sorok között olvasva egyre jobban kapott el az az érzés, hogy nekem találták ki a kurzust. A nyílt nap egy remek lehetőség volt arra, hogy mindez megerősítsen – és így is lett. Azt kaptam, amire számítottam: profi, precíz, a figyelmet folyamatosan lekötő, remekült felépített, interaktív óra! Az ezután történő kötetlen beszélgetés a volt diákokkal illetve a kurzusvezetővel, Morcz Fruzsinával rávilágított arra, hogy jó helyen járok, itt a helyem.

Az elmúlt pár hónap alatt, a kurzus kezdete óta ez még jobban beigazolódott: olyan mennyiségű szakirodalmat, elméleti és gyakorlati órát kapunk, amit máshol nemigen tudunk részesülni. Ahogy haladunk a kurzussal, egyre jobban kezdünk belelátni, hogyan is működnek a zeneipar különböző szegmensei. Van szerencsénk találkozni és megismerkedni az ipar fontosabb szereplőivel – legyen szó koncert- vagy fesztiválszervezőről, menedzserről vagy egy klub programigazgatójáról.

Mindezek mellett fontos megemlíteni a Morcz Fruzsi személyét is: folyamatosan foglalkozik velünk, egy percig sem hagy nyugodtan minket legyen szó bármiről is, nagyon sokat segít, bármikor kikérhetjük a tanácsát, véleményét. De a legszembetűnőbb számomra, amióta idejárok: érződik rajta, hogy szívét-lelkét beleadja a suliba illetve nemcsak úgy kezel minket, mint egyszerű diákokat, hanem mint jövendőbeli kollégákat – pedig még csak az elején tartunk.

Lassan a félév végén járunk, de nyugodt szívvel mondhatom: megtaláltam a helyemet! Életem legjobb döntése volt, hogy beiratkoztam és részese lehetek a kurzusnak.”

(Drabik Péter Dániel)

A nyílt napon megmutatunk, milyen nálunk tanulni, milyen a Zeneipari menedzsment kurzuson részt venni.

“Az oktatás teljesen más a Zeneipari Hivatalban, mint amit eddig bárhol tapasztaltam. Fruzsi oktatásmódszerének biztos van valami neve, de ha engem gimnáziumban is ilyen módszerrel oktattak volna, akkor lehet, hogy nem bukdácsoltam volna minden évben kémiából.” – Pásztor Szabolcs, a Zeneipari menedzsment kurzus volt diákja

A nyílt nap időpontja: 2016. június 30. csütörtök, 17-20 óráig

A nyílt naphelyszíne: Budapest (a Zeneipari Hivatal székhelye a VI. kerületben)

A nyílt nap időtartalma: 3 óra (negyedórányi szünettel)

A nyílt nap oktatója: Morcz Fruzsina, zeneipari oktató

A nyílt nap díja: ingyenes

A nyílt nap jelentkezési módja: e-mailben az info@zeneiparihivatal.hu címen

A nyílt nap jelentkezési határideje: 2016. június 27. hétfő, éjfél (a helyek várhatóan hamarabb megtelnek)