2018 January 02

Nyílt nap – próbáld ki a Zeneipari menedzsment képzést!

Ki akarod próbálni, mielőtt beiratkozol? Itt az alkalom! Zeneipari menedzsment kurzus nyílt nap a Zeneipari Hivatalban január 8-án, hétfőn este hattól!

A próba óra azoknak szól, akik szeretnék elkezdeni, de előtte kipróbálni a Zeneipari menedzsment kurzust.

Zenekarod van vagy menedzselni szeretnél? Át akarod látni az iparágat, amiben működni szeretnél?

Próbálj kl nálunk egy tanórát feladatlapokkal, egyéni és csoportmunkában! Mintha már a Zeneipari Hivatalban tanulnál!

A légkör sokkal szabadabb, számonkérés viszont van és kell is, hogy legyen. Viszont a kapcsolatok közvetlenebbek, mint egy egyetemi képzésen. Fruzsi pedagógiai szemlélete és érzéke szerintem kiemelkedő és követendő példa lehetne mások számára is” – állítja a kurzusról végzett diákunk, Kelemen László a Zeneipari menedzsment kurzusról. Laci jelenleg az Ivan & The Parazol nemzetközi menedzsere.

Zeneipari menedzsment képzésünkön segítünk az ezekhez szükséges készségeket fejleszteni és kifejleszteni.

Az oktatást Morcz Fruzsina, a Zeneipari menedzsment kurzus vezetője tartja. Fruzsina könnyűzenei szervező, zeneipari oktató, egyetemi és főiskolai zeneipari kurzusvezető, a Zeneipari Hivatal alapítója, a Zeneipari Hivatal Zeneipari menedzsment kurzusának vezetője. Évek óta óta dolgozik közönségkapcsolati referensként, programkoordinátorként, koncert- és programszervezőként, menedzserként és zeneipari háttéremberként.

A nyílt napon nemcsak tippeket adunk, hanem megmutatunk, milyen nálunk tanulni, milyen a Zeneipari menedzsment kurzuson részt venni.

“Az oktatás teljesen más a Zeneipari Hivatalban, mint amit eddig bárhol tapasztaltam. Fruzsi oktatásmódszerének biztos van valami neve, de ha engem gimnáziumban is ilyen módszerrel oktattak volna, akkor lehet, hogy nem bukdácsoltam volna minden évben kémiából – Pásztor Szabolcs [a képzésről szóló beszámolója a linkben], a Zeneipari menedzsment kurzus végzett diákja, azóta a Rájátszás, a Művészetek Völgye és a Sziget munkatársa

“A Zeneipari Hivatalban, a „suliban” részterületről-részterületre, munkakörről-munkakőrre, feladatról-feladatra haladtunk előre szisztematikusan, hogy mitől is lesz működőképes egy zenekar. A stábtól, a színpadtól, a próbától, az anyagi szervezettségtől, az utazástól, a megjelenésig, a kommunikációig: egyszóval majdnem minden területre rá tudtunk világítani.” – Váradi Márton [a képzésről szóló beszámolója ITT], a Zeneipari menedzsment kurzus végzett diákja, a Péterfy Bori & Love Band és a Quimby menedzsmentjéért is felelős Etalon Produkció munkatársa

A nyílt napról szóló pontos információk alább.

A nyílt nap időpontja: 2018, január 8. hétfő, 18:00-21:00

A nyílt nap helyszíne: Budapest (a Zeneipari Hivatal székhelye a VI. kerületben)

A nyílt nap időtartalma: 3 óra (egy szünettel)

A nyílt nap oktatója: Morcz Fruzsina, zeneipari oktató

A nyílt nap díja: ingyenes

A nyílt napra a jelentkezési módja: e-mailben az info@zeneiparihivatal.hu címen

A nyílt napra a jelentkezési határideje: 2018. január 5. péntek éjfél (a helyek várhatóan hamarabb megtelnek)

A Zeneipari menedzsment képzés indulási időpontja: 2018. mcárius 1. csütörtök, 18 óra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által akkreditált Zeneipari menedzsment kurzusunk legközelebb 2018. március 1-én indul. A képzésről bővebben az alábbi, letölthető katalógusban lehet olvasni.