2015 February 15

Morcz Fruzsina: Hogyan írjunk biot? A Hangvető és Fonó szervezésében tartott WOMEX-workshopon elhangzott előadás prezije

Hogyan írjunk a WOMEX-pályázatban is használható, maximum 200 szóból álló biot? Hogyan szerkesszük meg a szöveget? Mit emeljünk ki az előadó vagy zenekar eddigi történetéből? Morcz Fruzsina, a Zeneipari menedzsment kurzusunk vezetője a Hangvető és a Fonó közös szervezésében lezajlott “Világzenei szakmai napok avagy hogyan (ne) WOMEX-elj” workshopon tartott előadást.

A workshopon használt prezentáció alább elérhető.

A Zeneipari Hivatal az Emberi Erőforrások Minisztériuma által akkreditált zeneipari képzéseket szervez, többek között Zeneipari menedzsment, Zenei szerzői jog és nemzetközi zeneipari menedzsmentet oktató Access All Areas kurzusokat. Utánanézni ITT lehet.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által akkreditált Zeneipari menedzsment képzésünk – mely bioíráson kívül például menedzsment- és marketingstratégiát, koncertszervezési és lemezterjesztési ismereteket is oktat – legközelebb 2016. február 23-án indul. A képzésről bővebben az alábbi videóban.

[/box]

A képzésnek utánanézni az alábbi katalógusban lehet.