2018 February 18

Zeneiskolás zenész vagy? Most tanulj zeneipart mellé – ingyen! Egynapos tréning a Zeneipari Hivatalban!

Zenei iskolába jársz? Meg akarod tanulni, hogyan kell menedzsmentstratégiát építeni? Konkrét tudást, gyakorlati példákat, szakmai fogásokat akarsz megtanulni? Olyan e-maileket akarsz írni, amire válaszolnak a szervezők? Akkor gyere el az ingyenes egynapos zeneipari tréningünkre március 19-én!

A Zeneipari menedzsment kurzusunk tananyagát felhasználva egy kilenc órás ingyenes kurzust hirdetünk, ahol megtanulhatod, hogyan kell úgy kommunikálni, hogy a zenei produkciód egyre népszerűbb legyen.

Olyan feladatlapokat és tananyagokat használunk, amelyek segítségével képes leszel önállóan is megtervezni a zenei produkciód menedzsment- és marketingstratégiáját!

A képzést zeneiskolában tanuló zenészek számára szervezzük. Azaz a részvételhez egyetlen dolgot kell igazolnod: egy hivatalos, tanulói jogviszont egy zenei képzéssel. Ez az egynapos tréningen való részvétel egyetlen, de nélkülözhetetlen feltétele.

Megmutatjuk a jó e-mail- és zenekari bio-írási trükköket.

Hazai és külföldi, valódi zeneipari példákon keresztül mutatjuk be a jó zenei marketinget és leszűrjük az azokból származó tanulságokat, hogy te is alkalmazhasd a legjobb módszereket!

Tréning időpontja: 2018. március 19. hétfő 10:00-20:00

Tréning helyszíne: Budapest, Zeneipari Hivatal-bázis (VI. kerület)

Tréning időtartalma: 3 X 3 óra, szünetekkel

Tréning vezetője: Morcz Fruzsina, zeneipari oktató, a Zeneipari menedzsment kurzus vezetője

Tréning tematikája: zeneipari alapismeretek; zenekari stratégiaépítés; zenekari arculat; zenekari bioírás; zenekari e-mailírás

Tréning díja: ingyenes (kizárólag zeneiskolai diákoknak szervezzük)

Tréning jelentkezési módja: e-mailben az info@zeneiparihivatal.hu címen

Tréningen való részvétel feltétele: A képzést zeneiskolában tanuló zenészek számára szervezzük. Azaz a részvételhez egyetlen dolgot kell igazolnod: egy hivatalos, tanulói jogviszont egy zenei képzéssel. Ez az egynapos tréningen való részvétel egyetlen, de nélkülözhetetlen feltétele.

Tréning jelentkezési határideje: 2018. március 12. éjfél (a helyek várhatóan hamarabb megtelnek)

Tréningre való jelentkezés módja: jelentkezz e-mailben az info@zeneiparihivatal.hu címen.

A képzés anyaga a Zeneipari menedzsment kurzusunk három tanórája. Amennyiben hasonlót tanulnál, érdemes megnézned a képzésről szóló tájékoztatót IDE KATTINTVA: