2018 September 18

Zeneipari menedzsment nyílt nap október 1-én!

Ki akarod próbálni, mielőtt beiratkozol? Itt az alkalom! Zeneipari menedzsment kurzus nyílt nap a Zeneipari Hivatalban október 1-én, hétfőn 18 órátóll!

A nyílt nap azoknak szól, akik tervezik, hogy elvégzik a Zeneipari menedzsment kurzust, de előtte szeretnék megismerni az iskolát és az itt használt oktatási módszereket.

Zenekarod van vagy menedzselni szeretnél? Át akarod látni az iparágat, amiben működni szeretnél? 

A nyílt nap egy tanóra: megmutatjuk, hogyan folyik nálunk az oktatás, milyen oktatási anyagokra támaszkodunk, hogyan tesszük tananyaggá a zeneipari ismereteket.

"Az, hogy valaki szereti a zenét, a fesztiválokat és az ezzel járó pezsgést, az önmagában nagyon kevés ahhoz, hogy el is tudja látni az ezzel kapcsolatos feladatokat. Érteni és ismerni kell, hogy mi hogyan zajlik a háttérben, az adminisztratív részfeladatoktól a jogi aspektusokon keresztül az operatív működésig. Az iskola és a hiteles, szakmabeli előadók segítettek ezekbe mind belelátni és beletanulni. Modulonként, témakörönként haladtunk a nagy kép eléréséig, rendszeres terepbejárásokkal is a meghatározó klubokba, fesztiválokhoz." - Zsoldos Krisztina, végzett diákunk, a Qualitons munkatársa a képzésről.

Zeneipari menedzsment képzésünkön segítünk az ezekhez szükséges készségeket fejleszteni és kifejleszteni.

A nyílt napon az oktatást Morcz Fruzsina, a Zeneipari menedzsment kurzus vezetője tartja.

"Ha elég ambíciózus és szorgalmas típus vagy, aki tényleg a szakmában látja a helyét, akkor érdemes jelentkezni a képzésre, hiszen nagyon sokat tehet hozzád akár kezdő, akár haladó szinteken mozogsz. A Zeneipari Hivatalban szerzett tudás nélkül nem dolgozhatnék most Magyarország legnagyobb független kiadójánál és nem alakult volna ki ilyen gyorsan a szakmai szemléletem." _ Pintér Virág végzős, a Gold Record munkatársa

A nyílt napon megmutatunk, milyen nálunk tanulni, milyen a Zeneipari menedzsment kurzuson részt venni.

A nyílt nap időpontja: 2018. október 1. hétfő 18 óra

A nyílt naphelyszíne: Budapest (a Zeneipari Hivatal székhelye a VI. kerületben)

A nyílt nap időtartalma: 3 óra (negyedórányi szünettel)

A nyílt nap oktatója: Morcz Fruzsina, zeneipari oktató

A nyílt nap díja: ingyenes

A nyílt nap jelentkezési módja: e-mailben az info@zeneiparihivatal.hu címen

A nyílt nap jelentkezési határideje: 2018. szeptember 28. péntek, éjfél (a helyek várhatóan hamarabb megtelnek)

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által akkreditált Zeneipari menedzsment kurzusunk legközelebb 2018. október 10-én indul. A képzésről bővebben az alábbi, letölthető katalógusban lehet olvasni.